Free Souffriau

Free Souffriau voorstellen is eigenlijk een beetje overbodig. Jong en oud Vlaanderen kent de veelzijdige artieste in verscheidene gedaantes: van superheldin Mega Mindy, over musicalster tot straffe zangeres.
 
In alles wat Free aanpakt zit passie. Wie haar bezig ziet en hoort, kan niet naast het spelplezier kijken waarmee de zangeres op het podium staat. Voor de nieuwe reeks optredens, kiest Free uit haar mooiste liedjes. De toeschouwer krijgt een greep uit haar eigen repertoire te horen, verschenen op de cd ‘Gewoon Free’. Daarnaast zingt Free haar lievelingscovers. Natuurlijk mogen de hits van Ann Christy dan niet ontbreken op het lijstje. Maar de zangeres heeft ook een boon voor Will Tura.
 
Heel belangrijk voor Free is de omkadering van haar nummers. Ze is blij dat ze hiervoor een beroep kan doen op haar man Miguel Wiels en zijn band. U krijgt met deze show een veelzijdige zangeres te zien en te horen. Of u het allemaal rustig beleeft vanop uw stoel, of al dansend mee doet met de aanstekelijke nummers, het doet er niet toe.

Vast staat dat u een schitterend concert te zien krijgt, voor elk wat wils. Ingetogen wanneer het mag, ontroerend als het kan, swingend en sfeervol zoals het moet.

Mogelijkheden:

2 x 45 minuten     -     Kerstconcert (tot 450 personen)
2 x 45 minuten     -     Live (tot 500 personen)
1 x 75 minuten     -     Live (+ 500 personen)
1 x 90 minuten     -     Live (+ 500 personen)


Mail onsVorige pagina

 

DeWa Entertainment

Licentienr. VG.1118/BA

+32 (0)476 86 05 75


Webdesign by Twin4u bvba
Sitemap - XML Sitemap