DeWa Entertainment
was jarenlang toeleverancier van feestmateriaal voor evenementen en privéfeesten. Als artiestenbureau zorgden we voor het nodige vermaak op en naast podia doorheen heel Vlaanderen.

Stefan De Waele, zaakvoerder, zag met lede ogen aan hoe ook zijn andere grote liefde - het theater - klappen kreeg door een virus genaamd Corona. Op het moment dat de sector terug de deuren mocht openen, was het culturele landschap hertekend. Artiesten en theatermakers werkten aan nieuwe producties, maar moesten ook op zoek naar contactpersonen om speellocaties te vinden, want vele programmatoren zaten in andere functies en/of sectoren. Toen besloot Stefan zijn zaak om te vormen naar een theaterbureau voor uitvoerende kunstenaars.

Lees meer over Stefan De WaeleU bent uitvoerend kunstenaar? Lees zeker verder!

Indien u zich wilt aansluiten bij het theaterbureau als gezelschap/artiest, contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben steeds op zoek naar fijne mensen en producties, ongeacht de omvang van het project. Meer dan theater alleen? Uiteraard! Volgens het verdrag van Rome zijn uitvoerende kunstenaars:

“Acteurs, zangers, muzikanten, dansers en andere personen die acteren, zingen, voordragen, spelen of op welke andere manier dan ook literaire en artistieke werken vertolken”.

U kan beroep op me doen als booking agent of als freelance booking assistant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer me en we spreken elkaar vlug!

U bent organisator, programmator,… kortom op zoek naar artistieke invulling voor uw cultuurprogrammatie of event? Dan is dit mijn belangrijkste troef!
Eén contactpersoon vanaf het eerste contact, over de boeking tot en met de opvolging en facturatie. Door deze persoonlijke aanpak bent u dus geen nummer, maar een klant!

DeWa Entertainment is een door de Vlaamse overheid erkend boekingskantoor onder het nummer VG.1118/BA.